.

its me...

Saturday, January 1, 2011

Glamorama 1: KREATIF mcm aku... Kau Hadoo??

HOLA GUYS!!!!

huhu~ rasenye dah lame tak mencoret2 dlam blog nie... kirenye kalau ade yg tercoret di sini pastinya lebih meletop dari biasa... klu biase2 maleh ak nk update... haha... oke... ak dah makin merepek...

oke... memandangkan kita dah masuk tahun baharu... so semangat pon kene baharu kannnn.... tambah plak dah masuk sem 2.... alhamdulillah result sem satu melayakkan asip untuk major Mass Communication... insyallah akan specialize dalam Public Relation PR.... ^_^ perhubungan awam la kirenyerrr.... uruskan dato'2, CEO2... VIP2.. menteri2.... buat press conference (I LOIKEEEE MY FUTURE JOB)... kire kalau VIP ke... menteri2 bg ucapan tuh bukan derang yang buat... PR derang yg buat script ucapan.. uruskan presentation.. slide show... uruskan Press Conference.... dan juga menghubungkan antara syarikat dgn syarikat yg laen.... so credit to PR2 di dunia kerana anda yg menyebabkan bos anda naik pangkat.. lol...

btw, sem 2 nie dah keen start amek STATISTIC MASS COMMUNICATION.... ayooo!!!! biol2 asip kene korek buku add math SPM nk usha2 jalan kire... n buat beberape latihan matematik (yg mmg ak tak berkenan nk buat dulu) tnks to Wani (adik asip) sbb dye dah abes SPM.... so asip pinjam ah buku dye... lol... haha...

memandangkan sem nie makin berat subject.... makin bnyk nota kene buat.... makin banyak buku kene bace.. makin banyak slide kene print.. makin banyak term paper kene buat... so makin lame makin stress... maka... BAGAIMANA NAK HILANGKAN STRESS TIME BELAJAR??? haaaa!!!! kite kene jadik KREATIF!!!! baru rase seronok nak belajar.... baru rase seronok nk tgk nota.... dan sebagainya.... (makin banyak plak ak membebel ni)

ini hasilnya bile asip dah terlebih kretif~ hahhaha (perasan lol)... hanya untuk berkongsi... INI CARA SAYE..... CARA ANDA BAGAIMANA???? ^_^

JADUAL KELAS~ haaa!!!! meletop tak!!! jenuh oke nk potong, nk gunting kecik2 ni n tampal sekeping2... hanya org2 yg leceh2 mcm ak nie jek rajin benor nk mengadap mende2 nie.... haha
meriah LOL


LAPTOP~ dihias indah okeyhh!!!!
memandangkan asip belajar di Universiti Taman Ilmu & Budi....
haruslah laptopku dihias dengan taman bagai!!!! sticker2 gitewwww
chanteqqqq khenzzzz!!!! ^_^
PENCIL BOX BULU LEMBU~ pencil box kulit lembu tu pun harus menumpang glamor!!!
besar oke pencil box I.... kau adooo????


BUKU NOTA AK~ (baru siap 2) lagi 2 akan menyusul
meriahhh oke... memandangkan asip agak demam KPop baru2 nie..
so nota Statistic haruslah dihias gambar Choi Siwon !!!!(Super Junior)
& nota Bahasa Melayu Lanjutan dihias gambar Chansung!!! (2PM)
just wait for my intro to fiqh n sociology note book!!! ^_^
siap balut oke!!!!